Γεμιστές πιπεριές με μανιτάρια και τυρί

Υλικά

7 πιπεριές
2 κεφάλια ψιλοκομμένο κρεμμύδι
250 γραμμάρια μανιτάρια
1 κουπα. ρύζι
2 κουπες βραστό νερό
μπαχαρικά
1 κουτι σάλτσα ντομάτας
ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου,
αλάτι και πιπέρι.
τυρί για σάντουιτς

Εκτέλεση

Έκοψα τις πιπεριές από πάνω, περιχύθηκαν με μια σταγόνα λάδι και ψήθηκαν μέχρι να μαλακώσουν.
Σοτάρω το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με ψιλοκομμένα μανιτάρια. Πρόσθεσα το ρύζι και το βραστό νερό και μπαχαρικά.
Μαγείρεψα μέχρι να φουσκώσει το ρύζι. Γέμισα τις πιπεριές και τις σκέπασα με τα καπάκια.
Γύρω και κάτω από αυτά έβαλα σάλτσα ντομάτας σε κύβους, ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου, αλάτι και πιπέρι.
Ψήνω για περίπου 30 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Αφαίρεσα τα καπάκια, σκεπάστηκαν με λιωμένο τυρί για σάντουιτς και εψησα για λίγα λεπτά ακόμη.

Καλημέρα σε όλους!

Προηγούμενο άρθροΣπιτικό Χοιρινό γκούλας
Επόμενο άρθροΠλησιάζουν τα Χριστούγεννα…σας δίνω μια ιδέα για εύκολα υπέροχα γλυκάκια