Γεμιστές Ψητές πιπεριές φούρνου…με αντζούγιες

Συστατικά:

Κόκκινες πιπεριές
Φιλέτα αντσούγιας σε λάδι για γεύση.
Κάπαρη για γεύση.
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για γεύση.
Φρέσκο δυόσμο
Ρίγανη για γεύση.
Τυρί τριμμένο
Τριμμένη φρυγανιά
αλάτι
Πιπέρι.

Μέθοδος:

Πρώτα καθαρίστε τις πιπεριές, αφαιρέστε το μίσχο, κόψτε τες στη μέση.
Καθαρίστε τες από τους εσωτερικούς σπόρους, εάν οι πιπεριές είναι “κέρατο ” μπορείτε να τις κόψετε στην μέση, αν αντ ‘αυτού είναι μεγάλες κόψτε τες σε λωρίδες περίπου 2-3 ​​εκατοστών.
Ετοιμάστε ένα μείγμα με τα ψίχουλα, λίγο τυρί, πολύ λίγες ψιλοκομμένες αντσούγιες, λίγο κάπαρη, μερικά τεμαχισμένα φύλλα δυόσμου λίγο ρίγανη, πολύ λίγο αλάτι, πιπερι και ραντίστε τα πάντα με άφθονο λάδι.
Σε ένα ταψί φούρνου, τοποθετήστε λαδώστε στο κάτω μέρος και τακτοποιήστε τις πιπεριές, γεμίστε τις με ψίχουλα, τελειώστε με ένα ράντισμα λαδιού και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 ° για τουλάχιστον 25 λεπτά.
Οι πιπεριές θα είναι έτοιμες όταν η επιφάνεια είναι σαν ογκρατεν.

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ: Mi dai la tua ricetta? 

Προηγούμενο άρθροΣυνταγή για σνίτσελ κιμά με Πατάτες Ρουστίκ
Επόμενο άρθροΦασολάκια λαδερά κατσαρόλας!!!