Γεμιστό κοτόπουλο σε καραμελωμένα κρεμμύδια και σκόρδο, σπαράγγια και τυρί μοτσαρέλα.

Νόστιμο, πολύχρωμο και απλά πεντανόστιμο.

Υλικά

800 γρ στήθος κοτόπουλου (3 στήθη),
2 μεγάλα κρεμμύδια,
4 σκελίδες σκόρδο,
1 φρέσκο ​​χυμό λεμονιού,
12 σπαράγγια μεσαίου μεγέθους,
150 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα φέτες,
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,
πιπέρι,
κουρκουμά ,
1 κουταλιά της σούπας πουρέ ντομάτας,
μισό φλιτζάνι νερό.

Μέθοδος:

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα και καλά καραμελωμένα, 4 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φέτες και τηγανισμένες με πολύ λίγο μαγειρικό λάδι και κουρκουμά (δίνει μόνο όμορφο χρυσό χρώμα), 150 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα κομμένο σε τέσσερα κομμάτια

Χρησιμοποιήστε το 1/3 των τηγανητών κρεμμυδιών και σκόρδο με πουρέ ντομάτας, και στυμμένο φρέσκο ​​χυμό λεμονιού, και μισό φλιτζάνι νερό, και το αλάτι, το πιπέρι, τον κουρκουμά και για να φτιάξετε μια υπέροχη παχιά σάλτσα.

Ανοίξτε στήθος κοτόπουλου σαν πεταλούδα και τοποθετήστε 3 σπαράγγια και μια φέτα τυρί μοτσαρέλα, και λίγα τηγανητά κρεμμύδια και σκόρδο, στη συνέχεια κλείστε τα με δύο οδοντογλυφίδες για να είναι όμορφα σφιχτά.
Επαναλάβετε το ίδιο με άλλα 3 στηθη κοτόπουλο το ίδιο. Βάζουμε 1 κουταλιά ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε τα (και οι δύο πλευρές στη συνέχεια τα βάζουμε στη σάλτσα και τα σκεπάζουμε και τα ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά. Τα σερβίρετε και τα πασπαλίζετε με τηγανητά κρεμμύδια και σκόρδο και λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο
​​μαϊντανό.
Σερβίρω επίσης με ρύζι και φρέσκο ψωμί.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΓλυκιά “Μπουγάτσα” 
Επόμενο άρθροΖουμερό κέικ κακάο ΧΩΡΙΣ αυγά