Γιαουρτογλυκό με ρόδι 

Υλικά:

1000γρ.γιαούρτι στραγγιστό με λίγα λιπαρά
500 ml φρέσκα κρέμα 35%λιπαρά ή φυτική κρέμα γάλακτος
4-5 κουταλιές ζάχαρη άχνη(Όσο γλυκό το θέλουμε)
1,1/2 πακέτα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ή 1,3/4 πακετα morning coffee
3-4 ρόδια
1 βανίλια
1 cream cheese Φιλαδέλφεια

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μίξερ την φρέσκα κρέμα με την βανίλια να γίνει σαντιγί.
Χτυπάμε το γιαούρτι την ζάχαρη άχνη, το τυρί Φιλαδέλφειας με το σύρμα να γίνουν αφράτη κρέμα ή στο μίξερ. Ενσωματώνουμε και την σαντιγί ανακατεύοντας με μια πλαστική σπάτουλα με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω.

Βάζω στο pyrex μια στρώση μπισκότα χωρίς να τα φουσκώσω και ρόδι .Στην συνέχεια προσθέτω το1/3 της κρέμας .Κάνω το ίδιο 3 φορές ή 2 φορες.Στο τέλος βάζουμε πάνω στην κρέμα ( 1-2 θρυμματισμένα μπισκότα) και μπόλικο ρόδι

Σερβίρουμε μετά 5-6 ώρες. Καλή επιτυχία!!!

ΠΗΓΗ: Despo Ermogenous

Προηγούμενο άρθροΛιόψωμα στην γιορτή της Αμόλυντης Σύλληψης (Καθολική Γιορτή)
Επόμενο άρθροΠαπαρδέλλες με κιμά αγριογούρουνου