Γιατί να Βάλετε ένα Μωρομάντηλο στο Πλυντήριο

Ένας μέσος άνθρωπος περνάει περίπου 4 ώρες την εβδομάδα χρησιμοποιώντας το πλυντήριο. Ενώ τα σύγχρονα πλυντήρια ρούχων κάνουν την περισσότερη δουλειά, μπορούμε να βελτιώσουμε σημαντικά το αποτέλεσμα του πλυσίματος και να εξοικονομήσουμε πολύ χρόνο με ένα απλό τέχνασμα. Αυτή η μέθοδος είναι σίγουρα χρήσιμη αν έχετε κατοικίδια ζώα ή έχετε πολλά σκούρα ρούχα. Απλά βάλτε ένα μωρομάντηλο στο πλυντήριο πριν το γεμίσετε με ρούχα και θα δείτε τι θα συμβεί.

Δεν θα υπάρχει πλέον χνούδι στα ρούχα

Το μωρομάντηλο κατακρατά μικρά κομμάτια υφάσματος, χνούδια, τρίχες και τρίχωμα κατοικίδιων με αποτέλεσμα τα ρούχα να είναι πολύ καθαρότερα και δεν χρειάζεται να μαζεύετε όλα αυτά από τα ρούχα σας.

Πώς να το κάνετε σωστά

Μην τοποθετείτε περισσότερα από 3 μωρομάντηλα στο πλυντήριο. Όταν ο κάδο θα αρχίσει να περιστρέφεται, τα μωρομάντηλα θα ανακατευτούν με τα ρούχα και θα μαζέψουν τις βρωμιές. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε νέα μωρομάντηλα σε κάθε πλύσιμο για να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Τα μωρομάντηλα πρέπει είναι αρκετά πυκνά.
Τα μωρομάντηλα πρέπει να είναι αρκετά πυκνά ώστε να μην σκίζονται μέσα στο πλυντήριο. Προσπαθήστε να τα κόψετε σε λωρίδες.

Τα μαντήλια χαρτιού και υφάσματος δεν κάνουν.

Μην προσπαθήσετε να αντικαταστήσετε τα μωρομάντηλα με χαρτί ή ύφασμα. Το χαρτί δεν είναι αρκετά δυνατό, οπότε τελικά θα καταλήξετε να καθαρίζετε μικρά κομμάτια χαρτιού από τα ρούχα σας. Τα μαντηλάκια από ύφασμα επίσης δεν θα έχουν κανένα αποτελέσματα.

Μην ξεχάσετε να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά.

Αν δεν θέλετε τα ρούχα σας να απορροφήσουν το άρωμα των μωρομάντηλων, επιλέξτε ένα αντιβακτηριακό ή άοσμο προϊόν. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάποιο μαλακτικό για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ