Γιουβέτσι κοτόπουλο

Λίστα συστατικών:

6 μηρούς κοτόπουλου με το κόκαλο
1/3 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
4 ντομάτες
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
450 γραμμάρια ελληνικό κριθαράκι
4 φλιτζάνια νερό
1 ξυλάκι κανέλας (1 κουταλάκι του γλυκού, αλεσμένο)
Αλάτι και πιπέρι για την γεύση

Μέθοδος:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 * c
Σε ένα ταψί, τρίψτε τις ντομάτες
Προσθέστε ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο
Προσθέστε ελαιόλαδο, κριθαράκι και νερό στο ταψί και ανακατέψτε για να τα συνδυάσετε καλά
Τοποθετήστε τους μηρούς κοτόπουλου (το δέρμα προς τα πάνω) στο μείγμα ντομάτας και κριθαράκι
Ψήσιμο ακάλυπτο για 90 λεπτά σε 200 βαθμούς

ΠΗΓΗ: kensgreektable.com

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο σε σάλτσα μανιτάρια με γλυκό κρασί
Επόμενο άρθροΌταν έκανα το Μοσχαράκι στιφάδο