Γιουβέτσι με λαχανικά

Υλικά

χοιρινό – 500 γραμμάρια στήθους
κρεμμύδι – 1 κεφάλι
καρότα – 2 τεμ.
πατάτες – 5 – 6 τεμ.
πιπεριές – 1 τεμ.
2 κολοκυθάκια 
1 ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
αρακάς – 1 κούπα
αλάτι
λάδι – 4 κουταλιές της σούπας.
κόκκινο πιπέρι – 1 κουταλιά της σούπας.
κορν φλάουρ – 2 κουταλιές της σούπας.

Εκτέλεση

Το κρέας κόβεται σε μικρά κομμάτια και τοποθετείται σε τηγάνι και τα σωτάρουμε.
Αφού τσιγαριστούν, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το καρότο σε ροδέλες.
Πασπαλίζουμε με πάπρικα και μεταφέρουμε τα προϊόντα σε ταψί ή κατσαρόλα.
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και τις βάζουμε στο ταψί.

Προσθέστε ψιλοκομμένο πιππερια, τα κολοκυθάκι, τον αρακά, το κρεμυδάκια το αλάτι και το κορν φλάουρ και ανακατευουμε.
Ρίχνουμε ένα φλιτζάνι τσαγιού νερό, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και βάζουμε το ταψί στο φούρνο να ψηθεί στους 200 βαθμούς.


Λίγο πριν είναι έτοιμο αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΡολάκια απο μοσχάρι, ζαμπόν και μοτσαρέλα
Επόμενο άρθροΨωμάκια με κρέμα…Τρώγονται σε λίγα λεπτά!