Θα πρέπει να βρούμε με ποιον θα φάμε και θα πιούμε, πριν βρούμε τι θα φάμε και θα πιούμε.
Επίκουρος, 341-270 π.Χ., Αρχαίος φιλόσοφος

Γλυκάκι Καρύδας

Συστατικά:

400 γρ τριμμένη καρύδα
1 κουτί συμπυκνωμένο γάλα ζαχαρούχο
1 κουτί γάλα εβαπορέ
2 αυγα
2/3 φλιτζάνι βούτυρο
Μπορείτε να προσθέσετε βανίλια αν όχι, δεν πειράζει
Προαιρετικά συστατικά:
βανίλια

Εκτέλεση

Ανακατέψτε πρώτα όλα τα συστατικά εκτός της καρύδας. Μόλις το κρεμώσει καλά αδειάστε μέσα στο μπολ την καρύδα και χτυπήστε για να ενσωματωθεί

 

Μόλις το κρεμώσει καλά αδειάστε μέσα στο μπολ την καρύδα και χτυπήστε για να ενσωματωθεί

 

Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα μπολάκια και ψήνουμε 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν

ΠΗΓΗ: Iamiam Martinez

Προηγούμενο άρθροΚρεμμύδια Γεμιστά στο Φούρνο…είναι γλύκισμα
Επόμενο άρθροΤα παραδοσιακά Κορνεδάκια