Γλυκά Μπισκοτάκια

Συστατικά

3 αυγά
Ένα φλιτζάνι ζάχαρη
Ένα φλιτζάνι λάδι
1 ποτήρι κόρν φλαουρ
Φλούδα πορτοκαλιού
Χυμός μισού πορτοκαλιού
1 φακ Βανίλια ζάχαρης και αλάτι
2 φακ μαγιά ψησίματος
Αλεύρι όπως απαιτείται, περίπου 4 και μισό φλιτζάνι
αχνη ζάχαρη για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ σπαμε τα αυγά, ρίχνουμε την ζάχαρη, βανίλια, ξύσμα πορτοκαλιού, αλάτι
και χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Προσθέτουμε το λαδι και χτυπάμε παλι.
Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και συνεχίζουμε να χτυπάμε.
Προσθέτουμε το κορν φλαουρ και τα φακελάκια της μαγιάς
Σταδιακά ρίχνουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να πάρει μια υφή ζύμης και συνεχίζουμε μέχρι να βάλουμε όλο το αλεύρι.

Με ένα κουταλάκι παγωτού ή ένα κουτάλι παίρνουμε ζύμη φτιάχνουμε ένα μπαλάκι και το
ρίχνουμε μέσα στην ζάχαρη άχνη και τα πλατειάζουμε λίγο.
Βάζουμε τα μπισκότα μέσα σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος.

Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Ετοιμααααααααααααα

Προηγούμενο άρθροΤο Κέικ Μπριος…θα κρατήσετε αυτήν την συνταγή
Επόμενο άρθροΜπατζίνα από την Πορτή Καρδίτσας