Γλυκά πορτοκαλιού

Υλικά:

αλεύρι 400 g,
2 αυγά,
200 g ζάχαρη,
150 ml λάδι,
60 ml χυμός πορτοκαλιού,
μπέικιν πάουντερ 10 g,
ξύσμα πορτοκαλιού,
βανίλια.

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, το χυμό πορτοκαλιού, το λάδι, το ξύσμα πορτοκαλιού και τη βανίλια.
Ανακατεύουμε καλά προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Ανακατεύουμε όλα με μίξερ όταν γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια τα πιεζουμε λίγο με τις παλάμες και τα ριχνουμεμε σε άχνη ζάχαρη, τσ τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολα και και ψήνουμε στους 180C για 15 λεπτά.
Υπέροχα γλυκά όλο το σπίτι μυρίζει πορτοκάλια

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΑν θέλετε να φάτε κάτι διαφορετικό από τα κλασικά πιάτα ή αναρωτιέστε «τι να μαγειρέψω τώρα;»
Επόμενο άρθροΓαρίδες ή καραβίδες σε βούτυρο και σκόρδο με κριθαράκι