ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
2  κονσέρβες τόνου 
1 καρότο 
2 πράσινα κρεμμύδια 
2 κουταλάκια καστανή ζάχαρη 
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 
1,5 κουταλάκι μυλόξυδο
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν 
1/2 κουταλάκι σκόνη σκόρδου 
1/2 κουταλάκι πάπρικα 
1/4 κουταλάκι αλάτι 
φρεσκοκομμένο πιπέρι 

ΟΔΗΓΙΕΣ
Στεγνώστε καλά τον τόνο και στη συνέχεια τοποθετήστε τον σε ένα μπολ.
Τρίψτε το καρότο χρησιμοποιώντας ένα τρίφτη τυριού. Κόψτε το πράσινο κρεμμύδι.
Προσθέστε το καρότο, το πράσινο κρεμμύδι, την καστανή ζάχαρη, το ελαιόλαδο, το ξίδι μήλου, το καγιέν, τη σκόνη σκόρδου, την πάπρικα, το αλάτι και λίγο φρέσκο πιπέρι στο μπολ με τον στραγγισμένο τόνο.


Ανακατέψτε τα πάντα για να τα συνδυάσετε και στη συνέχεια αφήστε το μείγμα να καθίσει για περίπου πέντε λεπτά για να επιτρέψετε την ανάμειξη των γεύσεων. Σερβίρετε αμέσως ή βαλτε στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμοι να φάτε.

Credit to

Προηγούμενο άρθροΚεφτέδες με σπανάκι και φέτα
Επόμενο άρθροΚαταπληκτική Τυρόπιτα με Κουρκούτι, Ντομάτα και Πιπεριά