Γλυκιά πίτα!

Προϊόντα!

3 κουπες ζάχαρη
6 αυγά
125 γρ βούτυρο
1 κούπα γιαούρτι
1 κουταλάκι μαγειρική σόδα
400 γρ κρούστες πίτας

Εκτέλεση

Βράζουμε 2 κουπες ζάχαρη με 2 κουπες νερό + μια πρέζα λεμόνι – αφήστε το σιρόπι ζάχαρης να κρυώσει!

Γέμιση
Χτυπάμε τα αυγά με 1 κουπα ζάχαρη, προσθέτουμε γιαούρτι με την σόδα!
Αλείψτε το ταψί με λάδι – τακτοποιήστε μια σειρά φύλλλων κρούστας, μια σειρά γέμιση, βάλτε το μισό βούτυρο – το άλλο μισό από πάνω!
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς με αέρα!
Αφαιρέστε, σιροπιάστε με το κρύο σιρόπι ζάχαρης!
Αφού κρυώσει η πίτα, τρίβουμε μια σοκολάτα από πάνω…δεν είχα τώρα

Καλή Απόλαυση!

Προηγούμενο άρθροΚεφτεδάκια φακής με αλεύρι κινόα (Νηστίσιμο)
Επόμενο άρθροΓαλατόπιτα με βάση μπισκότου