Γλυκιά Συριανή Τυρόπιτα

Υλικά:

-12 αυγά
-1 πακέτο ζάχαρη
-1 κεφάλι ντόπια ανάλατη μυζήθρα (περίπου1 κιλό)
-2 κοφτές κουταλιές της σούπας κανέλλα
-1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
-1 κουταλιά σούπας μέλι
-Ξύσμα πορτοκαλιού (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ λιώνουμε το τυρί με το χέρι και ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη, τα αυγά, την κανέλλα, το χυμό, το μέλι και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε καλά χτυπώντας με μίξερ, ώσπου αυτά γίνουν ένα μείγμα. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε το μείγμα των υλικών μέσα σε αυτό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 1-1,5 ώρα.
Καλή Επιτυχία!

ΠΗΓΗ: fytokomia.gr

Προηγούμενο άρθροΚαρυδόπιτα με κρέμα
Επόμενο άρθροΜηλοτηγανίτες…Δοκιμάστε τις!