Γλυκοπατάτες με σκόρδο

Πήρα μια φριτέζα σήμερα. Αυτή τη φορά διάβασα πολύ και κοίταξα για συνταγές και κριτικές. Επέλεξα αυτή βάσει κριτικών. Τι μπορώ να πω, εκτός από το ότι είμαι εξαιρετικά εντυπωσιασμένος από αυτό που δοκίμασα σήμερα γλυκοπατάτες.
Ελάχιστη ποσότητα λίπους, υπέροχη γεύση και εμφάνιση που δεν μπορώ να κάνω στο φούρνο 👌

Υλικά

Γλυκοπατάτες
σκόνη σκόρδου
ελαιόλαδο
Αλάτι

Παρασκευή

Ξεφλουδίστε τις πατάτες και τις κόβετε σε μπαστούνια.
Βάλτε σε ένα μπολ. Πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και περισσότερη σκόνη σκόρδου. Πασπαλίζουμε λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε σε μια φριτέζα για 18 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Καλή απόλαυση
Ο χρόνος ψησίματος ποικίλλει ανάλογα με την ποσότητα που μαγειρεύεται!

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤυρόψωμο με τυριά και κρεμμύδι
Επόμενο άρθροΦασόλια Φούρνου (Γίγαντες)