ΥΛΙΚΑ
1 κιλό φράουλες,
700 γρ ζάχαρη,
το χυμό από 1 μικρό λεμόνι,
1  κουταλιά της σούπας γλυκόζη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και κόβουμε τα κοτσανάκια απο τις φράουλες
Βάζουμε τις φράουλες σε ένα μεγάλο μπολ και τις πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη

Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τις βάζουμε στο ψυγείο για ένα 24ωρο,η ζάχαρη έχει μισολιώσει
Αδειάζουμε σε μια κατσαρόλα τις φράουλες και προσθέτουμε το χυμό λεμόνι και τη γλυκόζη
Βράζουμε για 25 με 30 λεπτά!!!

Τόσο απλαααααά!!
Ευχαριστώ πολύ Σόφη Τσιώπου  μου για την ωραία σου συνταγή-Μαρια Μαρδα!!!!
Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο :  ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Προηγούμενο άρθροCheese Κεικ με Μέλι και Γιαούρτι
Επόμενο άρθροΠεντανόστιμα Μπουρεκάκια με Φέτα