Κέικ με μαύρο τσάι 

Υλικά
½ κούπα Λάδι
3 αυγά
1 κγ. Βανίλια
1 κούπα Μαύρο τσάι, βρασμένο
1 ½ κούπα Ζάχαρη
1 κσ μπεικιν παουντερ
1 κγ Κανέλα
2 κσ Κακάο
2 κούπα Αλεύρι

 
Εκτέλεση

Ανακατέψτε όλα τα υγρά συστατικά μαζί, συμπεριλαμβανομένου του φλιτζανιού τσαγιού.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ συνδυάστε τα ξηρά συστατικά.
Ανακατέψτε και τα δύο μείγματα.
Αδειάζουμε σε καλά λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα 20 × 30 εκ.
Ψήστε σε 190oC για ½ ώρα ή μέχρι να βγει καθαρή μια οδοντογλυφίδα που έχει εισαχθεί στη μέση.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΡεβανί σε σιρόπι γάλακτος…θα σας εντυπωσιάσει
Επόμενο άρθροΡιγγατόνι με Κιμά στο Φούρνο