Πώς να κάνετε το σπιτικό ψωμί μαλακό όπως το βαμβάκι.
Η προετοιμασία είναι απλή και γρήγορη, η ζύμη φουσκώνει για 1 ώρα και ψήνουμε στο φούρνο.

Γρήγορο ψωμί τραγανό έξω και μαλακό μέσα

Για αυτό χρειαζόμαστε:

1 κιλό αλεύρι τύπου 500
600 ml χλιαρό νερό
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1 σακούλα ξηρής μαγιάς 7 g

Παρασκευή:

Ζυμώστε τη ζύμη και αφήστε για 1 ώρα για να φουσκώσει.
Διαμορφώνουμε το ψωμί, χρησιμοποιούμε ένα ταψί (ή ένα ταψί με καπάκι) για το ψήσιμο.
Ψήνουμε το ψωμί σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για 40 λεπτά, και χωρίς το καπάκι για 20 λεπτά 200 βαθμούς.

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ: https://bosanskireceptii.blogspot.com/

Προηγούμενο άρθροΥπέροχη τάρτα Σοκολατομπακλαβά
Επόμενο άρθροΚέικ σε 15 λεπτά. Ποιος θα αντισταθεί στον συνδυασμό μπισκότων και φρούτων;