Η πιο γρήγορη Τυρόπιτα

Υλικά

1 πακέτο φύλλων κρουστας για πίτα
5 αυγά,
μισό φλιτζάνι γιαούρτι – περίπου 200 ml,
300 γραμμάρια τυριού,
50 ml λάδι,
ποτήρι νερό.

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα 4 αυγά, το τυρί και το γιαούρτι να αναμιχθούν καλά
Προστίθουμε το μείγμα στα φύλλα, και απλώνετε σε κάθε φύλλο, τυλίγονται και τακτοποιούνται σε ένα λαδωμένο ταψί.
Χτυπάμε το υπόλοιπο αυγό με νερό και ρίχνουμε πάνω από την πίτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα χρυσοκίτρινο.

Καλή Απόλαυση

 

Προηγούμενο άρθροΠίτα στο τηγάνι με λάχανο τουρσί…γρήγορο, εύκολο και πολύ νόστιμο
Επόμενο άρθροΤηγανητό κοτόπουλο με αρωματική βελούδινη σάλτσα με μανιτάρια και κάρυ.