Κεικ Λεμονιού

Υλικά

για τη βάση μπισκότου:
200 γραμμάρια ξηρών μπισκότων
125g λιωμένου βουτύρου

Γεμιση :
130g μαλακό βούτυρο
150 γραμμάρια ζάχαρης
120g αλεύρι 00
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ,
χυμό και ξύσμα 2 λεμονιών
3 αυγά

Εκτέλεση

Για τη βάση
Τα μπισκότα είναι Tristano και ανακατεύονται καλά με το λιωμένο βούτυρο. Απλώνεται σε μια φόρμα 26cm και αφήνεται να ξεκουραστεί στο ψυγείο
Για την κρέμα
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το βούτυρο και μετά προσθέτουμε τα λεμόνια (χυμό και ξύσμα), το αλεύρι, τη μαγιά και τέλος τα αυγά 1 κάθε φορά, ανακατεύοντας τα πάντα καλά.
Ρίξτε το σε όλη τη βάση των μπισκότων και βάλτε το στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.

Καλη Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΣπιτικές Τουλούμπες γίνονται πάντα υπέροχες! σε λιγο χρόνο ήταν έτοιμες να σερβιριστούν
Επόμενο άρθροΛαζάνια με κιμά και τυριά!!!