Τηγανόψωμο με φέτα και ελιές

Υλικά

2 1/2 κούπες περίπου χλιαρό νερό
1 φακελάκι μαγιά ξηρή
1 1/2 κουτ.γλ. αλάτι ψιλό
1 κουτ.γλ. ζάχαρη
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

Ζυμώνω όλα τα υλικά μαζί,βάζω τη ζύμη σε λαδωμένο μπολ,τη λαδώνω καλά κι από πάνω,τη σκεπάζω και την αφήνω να φουσκώσει.

Κόβω μπαλάκια ζύμης με λαδωμένα χέρια και γεμίζω με τυράκι φέτα τριμμένο,και ελιές κομμένες.Κλείνω σε πουγκακι τα πατάω να πλατύνουν και τα τηγανίζω.Γίνονται αφράτα και δε ρουφάνε πολύ λάδι!

 

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤο κέικ σοκολάτας που αρέσει σε όλους
Επόμενο άρθροΚρέμα σοκολάτας ΠΑΡΑΚΑΛΩ!