Υλικά
500 γρ κολοκυθάκια
1 κρεμμύδι ξερό
λίγο δυόσμο
λίγο μαϊντανό
2 αυγά
200 γρ φέτα
1 κούπα του τσαγιού αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
1-2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Εκτέλεση
Πλένουμε τα κολοκυθάκια, κόβουμε τις άκρες τους και τα τρίβουμε με τον τρίφτη σε μία λεκάνη, βάζουμε λίγο αλάτι τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για μία ώρα. Μετά με τα χέρια μας το στύβουμε λίγο λίγο και το βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι τον δυόσμο τον μαϊντανό τα αυγά την φέτα αλάτι πιπέρι και το αλεύρι. Τα ανακατεύουμε καλά και αν χρειαστεί λίγο αλεύρι για να δέσουν τα υλικά προσθέτουμε όσο πρέπει. Τέλος αλείφουμε το ταψί και τα τοιχώματα με το βούτυρο και ρίχνουμε το μείγμα με τα υλικά μας μέσα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς για 45 λεπτά πάνω κάτω ανάλογα με τον φούρνο μας . Όταν πάρει ένα όμορφο χρυσοκόκκινο χρώμα είναι έτοιμη. Είναι μια νόστιμη και εύκολη πίτα όταν ο χρόνος μας είναι λίγος και έχουμε και άλλα όμορφα πράγματα να κάνουμε.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜακαρόνια στον Φούρνο με κίτρινο τυρί…
Επόμενο άρθροΠαϊδάκια κοτόπουλου στο φούρνο με πατάτες