1 μεγάλο κρεμμύδι, σε κύβους
1 πιπεριά , σε κύβους
1 φλιτζάνι ντομάτα πουρέ
1 1/2 φλυτζάνια κριθαράκι
6 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
1 ολόκληρο κοτόπουλο, χωρισμένο σε κομμάτια
Αλάτι και πιπέρι 
Φρεσκοτριμμένο Κεφαλοτύρι 

Προθερμασμένο φούρνο 185 C

Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, προσθέστε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σας και σοτάρετε για 5-7 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέστε το Κριθαράκι και ανακατέψτε για λίγα λεπτά για να φρυγανιστούν οι πυρήνες.
Προσθέστε το ζωμό και το πουρέ από ντομάτα και αφήστε το να βράσει ανακατεύοντας. Ρυθμίστε το αλάτι και πιπέρι.
Βάλτε το σε ένα ταψάκι, προσθέστε τα κομμάτια κοτόπουλου και ψήστε ακάλυπτα για 40-45 λεπτά ή έως ότου απορροφηθούν οι περισσότεροι χυμοί και από πάνω είναι χρυσαφί.
Σερβίρετε ζεστό με λίγο φρέσκο πιπέρι και τριμμένο τυρί κεφαλοτύρι.

Καλή Όρεξη

KALOFAGAS | GREEK FOOD & BEYOND

Προηγούμενο άρθροΤα κρουασάν της Πέπης …
Επόμενο άρθροΟι Κουραμπιέδες μας