Ζαμπονοτυρομπουκίτσες

Κάτι γρήγορο, εύκολο και απλό για πρωινό… Την συνταγή δεν την έβρισκα  για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε κατά λάθος γύρισα ένα παλιό σημειωματάριο και την βρήκα γραμμένη σε ένα κομμάτι χαρτί… Περίμενα την ημέρα που θα την εφτιαχνα.

Συστατικά

1 αυγό
200 ml γιαούρτι
400 γρ. Αλεύρι
1 σελ. μπεικιν παουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
130 γραμμάρια φέτα
130 γρ τυρί κίτρινο
130 g ζαμπόν
1 κγ. ρίγανη
3 κγ. κετσαπ

Παρασκευή

Το ζαμπόν, το κίτρινο τυρί και το τυρί φετα τρίβονται λεπτά. Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά και ζυμώνουμε μια ομοιογενή ζύμη, την οποία απλώνουμε σε ένα αλευρωμένο τραπέζι με πάχος περίπου 0,5 cm και το κόβουμε σε κύβους.
Τηγανίστε τα σε καυτό λάδι και στις δύο πλευρές και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τα σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσετε το υπερβολικό λίπος. Σερβίρετε τα ζεστά, αλλά δεν είναι πρόβλημα όταν είναι παγωμένα, και έτσι είναι εξίσου νόστιμα όρεξη

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΗ σειρά του πραγματικού κλασικού – κέικ σοκολάτας!
Επόμενο άρθροΓρήγορο και εύκολο κέικ χωρίς ψήσιμο – με κρέμα και ξηρούς καρπούς