Ζουμερές μπριζόλες σε τηγάνι. 😍

Υλικά

* 3-4 μπριζόλες λαιμού/ώμου ή μηρού/
* 2-3 κ.σ. λάδι
* μικρό κομμάτι βούτυρο
* μαύρο πιπέρι και αλάτι

Εκτέλεση

Με ένα μαχαίρι κόβουμε τις μπριζόλες με πάχος περίπου 5-6 χλστ. Τις χαράσω με το μαχαίρι και από τις δύο πλευρές σε ρηχές σχισμές/ από τη μια και μετά από την άλλη βγαίνει σαν πλέγμα από πάνω/.

Τις χτυπάμε ελαφρά και αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες.
Προσθέστε το λάδι και το βούτυρο στο τηγάνι. Περιμένουμε να ζεσταθεί πολύ. Προσθέστε τις μπριζόλες και τηγανίστε μέχρι να ροδίσουν από κάθε πλευρά / 5-6 λεπτά συνολικά/.
Μεταφέρουμε το κρέας σε ένα πιάτο και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου 5-10 λεπτά.
Κόβουμε τις μπριζόλες με ένα κοφτερό μαχαίρι σε λωρίδες κρέατος.

Περιχύστε με το λάδι από το τηγάνισμα/μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα αν προτιμάτε να είναι πιο διαιτητικό/.
Τρυφερές, ζουμερές και σούπερ νόστιμες! Δοκίμασέ το! Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με καυτερή ή γλυκιά κόκκινη πάπρικα!

Απολαύστε!💙💜🧡

Η Συνταγή είναι της Sofi Mishel

Προηγούμενο άρθροΟμελέτα με άγρια σπαράγγια
Επόμενο άρθροΜοσχαράκι ρολό λεμονάτο με πολέντα