Συστατικά
1 συσκευασία σπιράλ ζυμαρικών 
200γρ προσούτο
2 κόκκινες πιπεριές, σε κύβους
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
1 μάτσο ρόκα
3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Κατευθύνσεις
Ξεκινήστε βράζοντας τα ζυμαρικά al dente, για περίπου 7 λεπτά. Σοτάρετε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για 5 λεπτά ή έως ότου τα κρεμμύδια είναι ελαφρώς διαφανή. Μειώστε τη φωτιά και προσθέστε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το προσούτο και την ρόκα. Αφήστε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει ο ρόκα. Αδειάστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε με τη σάλτσα. Σερβίρετε ζεστό ή κρύο. Απολαμβάνω!

Credit to

Προηγούμενο άρθροΚοιλιακό λίπος: Τα 10 τρόφιμα που πρέπει να σταματήσεις να καταναλώνεις
Επόμενο άρθροΠιπεριές Γεμιστές