Αυτή είναι η συνταγή από την Ήπειρο που μου έδωσε η μαμά μου – την αγαπώ

 

Συστατικά
2 φλιτζάνια απλό αλεύρι
2-3 φλιτζάνια ζεστό νερό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ελληνικό γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν
1-2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
2 αυγα
1-2 καπάκια ούζο (από το καπάκι του μπουκαλιού)
300 γρ Τριμμένη Φέτα

Εκτέλεση
Ανακατέψτε όλα μαζί χτυπώντας τα μέχρι να πάρετε μια ρευστή υφή
αλλά όχι υπερβολικά ρευστό
Στη συνέχεια λαδώστε ένα ταψί και στη συνέχεια
ρίχνουμε το μείγμα και ραντίζουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω
Ψήστε σε 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει

Προηγούμενο άρθροΚέικ Πορτοκαλιού με Σιρόπι
Επόμενο άρθροΛιόψωμο