ΥΛΙΚΑ

1/2 Κιλό αλεύρι
1 Ποτήρι γάλα
1/2 Ποτήρι νερό
250γρ. Μαργαρίνη
Αλάτι
Πιπέρι
200γρ. Φέτα τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ ένα ταψάκι βάζουμε τη μαργαρίνη και το βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς να λιώσει. Σ ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι με το γάλα και το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί εντελώς το αλεύρι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τη φέτα. Ανακατεύουμε και βάζουμε το χυλό στο ταψί.
Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 1 ώρα.

ΠΗΓΗ: nostimikouzina.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΤηγανητά φιλετάκια κοτόπουλου με λαχανικά
Επόμενο άρθροΚανταΐφι στην κούπα