Η συνταγή για ηπειρώτικη ζυμαρόπιτα της Χρυσάνθης:
(για ταψί 30εκ)
Υλικά:
Φρέσκο βούτυρο για το άλλειμμα του ταψιού 
1/2 φλ. ελαιόλαδο 
2 αυγά χωριάτικα 
1/2 κ. αλεύρι
200-300 γρ τυρί φέτα σε κομμάτια
Νερό (όσο πάρει)

Διαδικασία:
Βουτυρώνουμε το ταψί
Αναμειγνύουμε σε ένα μπόλ το αλεύρι και τα υπόλοιπα υλικα μέχρι να γίνει ένας παχύρευστος χυλός (κουρκούτι)
Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί 
Αλλείφουμε την επιφάνεια με λίγο ελαιόλαδο
Ψήνουμε σε προθερμασμένον φούρνο στους 180β για 30′

Φωτο-Συνταγή ©️Copyright Καφέ-Φαγητό “Βέλλιος” 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠατάτες στο Φούρνο με λαχανικά
Επόμενο άρθροΕύκολα μπισκοτάκια Σοκολάτας