Η κλασσική συνταγή για σπιτικό παγωτό με φράουλα

Υλικά

200γρ garni ζαχαροπλαστικής(2 φάκελλοι των 100 έκαστος)
400ml γάλα
1 κουτάκι ζαχαρούχο
250 γρμ φράουλες(ένα κουπάκι)

Εκτέλεση

Αδειάζω σε ένα μεγάλο μπολ τα φακελάκια τη σκόνη και το γάλα και χτυπάω με το μίξερ για περίπου 5 λεπτά μέχρι να στέκεται.
Ρίχνω και το ζαχαρούχο και συνεχίζω το ανακάτεμα με το μίξερ μέχρι να γίνει ομοιόμορφη και αφράτη.
Παίρνω μερικές φράουλες ,βασικά όσες θέλουμε τις λιώνουμε στο μπλέντερ και τις προσθέτουμε στο μείγμα μας.Κόβουμε τις υπόλοιπες φράουλες που έχουμε κρατήσει και τις προσθέτουμε κι αυτές μέσα.
Ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα ώστε το λευκό μείγμα να πάρει χρώμα .
Το αδειάζουμε σε πλαστικά δοχεία με καπάκι και το βάζουμε στη κατάψυξη
Αντί για σκόνη ζαχαροπλαστικής και γάλα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κλασσικό τενεκεδάκι με σαντιγί προσθέτοντας 2 και 1 κουτάκι ζαχαρούχο συν 2 κάψουλες βανιλίνης.
Στο δικό μου δε πρόσθεσα βανιλίνη καθότι εμπεριέχεται στη σκόνη

ΠΗΓΗ: Γιάννης ΑραμπατζήςΣυνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες…Irini Patiloudi.

Προηγούμενο άρθροΠαγωτό σάντουιτς 
Επόμενο άρθροΗ Πανευκολη Κολοκυθόπιτα της Αργυρώς