Η Πίτα του Βισκού

Απαραίτητα προϊόντα:

🌿1 κιλό βραστές πατάτες
🌿20 γρ βούτυρο αγελάδος
🌿100 ml φρέσκο ​​γάλα
🌿2 κρεμμύδια
🌿2 καρότα
🌿1 κ.σ. λάδι
🌿500 γρ κιμά
🌿Πρέζα μαύρο πιπέρι
🌿Μια πρέζα κύμινο
🌿1 κουτ. αλάτι
🌿1 κ.σ. καπνιστή παπρικα
🌿200 γρ τυρί γκουντα
🌿 Μαϊντανός

Εκτέλεση

Βράζουμε 1 κιλό πατάτες, τις λιώνουμε σε πουρέ με βούτυρο, φρέσκο ​​γάλα και μια πρέζα αλάτι.
Κόβουμε δύο κρεμμύδια, δύο καρότα και τσιγαρίζουμε με 1 κ.γ. λάδι.
Προσθέστε 500 γρ κιμά στα κρεμμύδια στα καρότα, καθώς και τα μυρωδικά μια πρέζα μαύρο πιπέρι, μια πρέζα κύμινο, 1 κ.γ. καπνιστή κόκκινη πιπεριά και 1 κουτ. αλάτι
Σε ένα πυρεξάκι βάζουμε τον σοταρισμενο κιμά και τα λαχανικά και ισιώνουμε το μείγμα και μετά απλώνουμε με τον πουρέ πατάτας και τονν ισιωνουμε και αυτόν.
Από πάνω βάζουμε τυρί σε φέτες. Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 220°C σε προθερμασμένο φούρνο.
Μπορείτε να προσθέσετε φρέσκο ​​μαϊντανό για διακόσμηση.

Καλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροCheesecake με μπισκότα, σοκολάτα και καραμελωμένα αχλάδια
Επόμενο άρθροΓρήγορα γλυκα τυροπιτάκια…Όλοι οι φίλοι μου ζήτησαν τη συνταγή