Η πιο γρήγορη πίτα με γιαούρτι και φέτα

Υλικά:

αυγά – 6 τεμ.
λάδι – 100 ml.
μαγειρική σόδα – 1 κουταλάκι του γλυκού.
γιαούρτι – 500 γρ.
αλάτι – 2 κουταλιές της σούπας.
Μπεικιν παουντερ – 10 γρ.
αλεύρι – 400 γρ.
τυρί φέτα – 300 g (θρυμματισμένη)

Εκτέλεση

Ανακατέψτε τη σόδα με το γιαούρτι για να αφρίσει. Σε ένα μπολ, σπάστε τα αυγά. Προσθέστε το γιαούρτι με τη σόδα,το λάδι, το αλάτι και ανακατεύετε. Ανακατέψτε το αλεύρι με το μπεικιν παουντερ. Προσθέστε σταδιακά το αλεύρι στο υγρό μείγμα, ανακατεύοντας συνεχώς. Τέλος, προσθέστε το τριμμένο τυρί και ανακατέψτε με ένα μίξερ.

Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψί. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο, στη μέση, χωρίς ανεμιστήρα, για περίπου 40-50 λεπτά.

Καλή όρεξη!

Subscribe to recipe’s youtube channel here

Προηγούμενο άρθροΑλμυρό Κέικ με ζαμπόν και φέτα
Επόμενο άρθροΈχετε μπαγιάτικο ψωμί και δε ξέρετε τι να το κάνετε ?