Τυροψωμάκια Γιαουρτιού με άνηθο

Υλικά

2 φλιτζάνια γιαούρτι (440 γραμμάρια)
1 ποτήρι φυτικό λάδι (200 ml)
1 πρέζα άνηθο
τυρί φέτα μαλακή (150 γρ.)
3 φακελάκια μπέικιν πάουντερ (30 γραμμάρια)
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (5 γραμμάρια)
600 γραμμάρια αλεύρι

Για επικάλυψη
1 κρόκο αυγού
1 κουταλάκι του γλυκού φυτικό λάδι

Εκτέλεση

Σ ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι,το λάδι,το αλάτι και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.Προσθέτουμε τον άνηθο,τη φέτα και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το μπέικιν και το αλεύρι σταδιακά ανακατεύοντας συνεχώς.Μαζεύουμε την ζύμη με την βοήθεια της σπάτουλας και μετά ζυμώνουμε με το χέρι.

Η ζύμη μας θα είναι μαλακή και ελαφρώς κολλώδης.Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σ ένα ταψί κουζίνας και πλάθουμε όλη τη ζύμη σε μπαλάκια.
Σ ένα μπολάκι ανακατεύουμε το αυγό με το λάδι και αλείφουμε τα μπαλάκια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C μέχρι να ροδίσουν.

Καλή επιτυχία!!!

Δείτε περισσότερες συνταγές στο youtube εδώ

Προηγούμενο άρθροΖουμερά Kοτομπιφτέκια «4 εποχές»…Τόσο ζουμερό και ασυνήθιστο – απλά νόστιμο!😋👍
Επόμενο άρθροΤρεις ξεχωριστές γεύσεις, ένα εντυπωσιακό κέικ! 🤤😋