Σαλάτα του Κηπουρού 

(Μία σαλάτα που ταιριάζει με όλους και όλα! Η Σαλάτα του κηπουρού!)

Εκτέλεση

½ λάχανο λευκό
¼ λάχανο μωβ
2 καρότα
1 κλωνάρι σέλινο
2 ραπανάκια
3 αγγουράκια τουρσί
2 κ.σ. κάπαρη
200 γρ. μαηιονέζα
2 κ.γ. κέτσαπ
1 κ.σ. ξύδι λευκό βαλσάμικο
Αλάτι

Εκτέλεση

Περνάμε τα λαχανικά στον χοντρό τρίφτη. Τα βάζουμε σε μία σίτα, τα αλατίζουμε και τα τρίβουμε ελαφρώς έτσι ώστε να βγάλουν τα υγρά τους ενώ παράλληλα τα αναμειγνύουμε. Τα αφήνουμε για περίπου 15 λεπτά να στραγγίξουν τα υγρά τους.
Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε την μαγιονέζα με την κέτσαπ και το ξύδι, κόβουμε το αγγουράκι κοματάκια την κάπαρη στην μέση και προσθέτουμε τα λαχανικά μας. Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Καλή Όρεξη

Προηγούμενο άρθροΨευτομαγειρίτσα για να είμαστε όλοι στο Πασχαλινό κλίμα
Επόμενο άρθροΠατατοσαλάτα με ραπανακι και πράσινο μπιζέλια