Από την πρώτη στιγμή που ανακάλυψα τα παστά λεμόνια προσπαθώ να φτιάξω διάφορες μαρινάδες για τα κρεατικά μου. Ελπίζω να σας αρέσουν 

Υλικά

2/4 παστού λεμονιού την φλούδα ψιλοκομμένη
1 κγ κάπαρη
1 κσ μουστάρδα
1 κγ σκόρδο σκόνη
1/3 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
3 κσ άλμη από τα παστά λεμόνια
πιπέρι
Όταν βάλετε 3 η’4 κσ άλμη δεν θα βάλετε καθόλου αλάτι στο κρέας.

Εκτέλεση

Η Ποσότητα είναι για 4-5 μπριζόλες λαιμού.
Βάζουμε όλα τα υλικά της Μαρινάδας στο μουλτι και τα κάνουμε μια κρέμα.
Περιχύνουμε το μείγμα στις μπριζόλες.


Αφήνουμε στο ψυγείο από 3 ώρες μέχρι και όλη την νύχτα.
Βάζουμε σε ένα ταψάκι τις μπριζόλες και όλο το υλικό από το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180 -190 μόλις ροδίσουν από την μια πλευρά τις γυρίζουμε και τις ψήνουμε και από την άλλη.
καλή επιτυχία

Πως φτιάχνω παστά λεμόνια

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠαστά λεμόνια, μοναδικά σε γεύση από την Βίκυ Κομάντου
Επόμενο άρθροΠατατούλες τραγανές με pesto και παρμεζάνα