Θρακιώτικο Γιουβέτσι

Υλικά

700-800γρ κρέας (χοιρινό ή αρνί)
3-4 ντομάτες
300-400 γραμμάρια φρέσκα φασολάκια.
5 φρέσκες πιπεριές
5-6 φέτες ωμές πατάτες.

Γέμιση
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
1 κουτ. πάπρικα
Αλάτι για γεύση
μπαχαρικά / σκόρδο, άνηθο ή μαϊντανό

Εκτέλεση

Βάζω το κρέας στο φούρνο να ψηθεί για 1 ώρα με λίγο νερό. Ξεφλουδίζουμε και βράζουμε 3-4 ντομάτες.
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα 300-400 γραμμάρια φρέσκα φασολάκια. Σε ένα μεγάλο ταψί ρίχνουμε τα φασολάκια με νερό, ντομάτες, ψιλοκομμένες πιπεριές και φέτες ωμές πατάτες. Κάνω μια γέμιση από κρεμμύδια, αλεύρι και 1 κουτ πάπρικα.

Τακτοποιώ το κρέας και προσθέτω νερό στο επίπεδο των υλικών.
Αλάτι για γεύση, προσθέστε μπαχαρικά / σκόρδο, άνηθο ή μαϊντανό, αλμυρά /. Για το γούστο σας.
Βάζω το ταψί στο φούρνο και ψήνω για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες στους 220, 230, 240 βαθμούς.
Μπορείτε αντικαταστήσετε τις πατάτες με μελιτζάνες.

Καλη Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΜε κιμά και αυγά και φτιάχνω σουπερ Νόστιμα Σνίτσελ
Επόμενο άρθροΜία απίστευτα νόστιμη και εύκολη συνταγή