Θρακιώτικο Σαγανάκι

Υλικά

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 ντομάτα (ντομάτα φρέσκια ή καθαρισμένη)
2 πράσινα φρέσκα κρεμμύδια
100 γρ τυρί
50 gr σαλάμι αέρος
50 γρ κίτρινο τυρί
1 αυγό
θυμάρι
πάπρικα
1 πιπεριά εάν θέλετε και καυτερη

Εκτέλεση:

Η παρασκευή θρακιώτικου σαγανακι είναι πολύ εύκολη.

Ξεκινήστε το μαγείρεμα λιπαίνοντας το τηγάνι ή το πηλινο με βουτυρο.
Βάζουμε τη ντομάτα σε φέτες, πάνω της το τυρί, το αέρος, το τριμμένο κίτρινο τυρί, το θυμάρι, την πιπεριά.
Βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέστε το αυγό, πασπαλίστε με πάπρικα και ψήστε μέχρι να γίνει.
Σερβίρετε ζεστό και απολαυστε το.
Μπορείτε να ψήσετε και μερικες φέτες ψωμί .

ΠΗΓΗ: https://domashnivkusotii.com/

Προηγούμενο άρθροΧοιρινό με λίπος στο τηγάνι και τηγανιτές πατάτες
Επόμενο άρθροΜπάρες Σοκολάτας