Κοτόπουλου με Μανιτάρια και τυρί

Απαραίτητα προϊόντα:

250 γραμμάρια μανιταριών
250 γραμμάρια φιλέτο κοτόπουλου
2-3 κρεμμύδια
150 γραμμάρια κίτρινου τυριού
100-130 ml ξινή κρέμα
1-2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
2 κουταλιές λάδι
αλάτι για γεύση
μαυρο πιπερι για γευση

Εκτέλεση:

Πλύνετε και κόψτε το κοτόπουλο σε ζουλιέν. Κόψτε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και μαγειρεύουμε τα λαχανικά. Μετά από περίπου 10 λεπτά, προσθέστε το κοτόπουλο. Μαγειρέψτε για 20 λεπτά. Βάλτε αλάτι. Αφαιρέστε το υλικά από το τηγάνι και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο.
Προσθέστε το αλεύρι στο ζεστό βούτυρο και ανακατέψτε. Προσθέστε την ξινη κρέμα και μαγειρέψτε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε το τριμμένο κίτρινο τυρί και ανακατεύουμε.
Βγάζουμε από τη φωτιά και ριχνουμε πάνω από το κρέας και τα μανιτάρια. Σερβίρετε ζεστό.

Καλή Απολαυση

ΠΗΓΗ: https://receptite.online/

Προηγούμενο άρθροΜηλόπιτα Ανάποδη Μυτιλήνης
Επόμενο άρθροΚουλουράκια με πορτοκαλιού με σοκολάτα