Κέικ αλάδωτο γευστικό !!

Υλικά
1 ποτηρι χυμο φρεσκου πορτοκαλιου,
1 ποτηρι νερο,
2 ποτηρια ζαχαρη,
2 ποτηρια καρυδα,
3 ποτηρια αλευρι φαριναπ,
ξυσμα.2 πορτοκαλιων,
1 βανιλια,
2 κουταλακια μπεικιν παουντερ

Εκτέλεση:

Βαζουμε στο μπολ το χυμο,το νερο και την ζαχαρη!
Τα χτυπαμε με το συρμα.τουλαχιστον 15 λεπτα.ωσπου να λιωσει η ζαχαρη καλα!
Ριχνουμε το ξυσμα,την καρυδα,βανιλια ανακατευουμε 2 λεπτα!
Τελος προσθετουμε σιγα.σιγα το αλευρι και το μπεικιν και ανακατευουμε να.γινει πηχτος χυλος οποτε ισως χρειαστει καμια κουταλια αλευρι με τιποτα δεν θελουμε να.γινει νερουλος δηλαδη οταν φτιαχνουμε κεικ το μειγμα πιο πηχτο!
Τοποθετουμε λαδοκολα.στο ταψι μας.28 νουμερο και το ψηνουμε στους 180 βαθμους.προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα.για 60 λεπτα αναμμενο και 10 λεπτα σβησμενο τον φουρνο!
Οταν το βγαζουμε οταν μισοκρυωσει πασπαλιζουμε με αχνη ζαχαρη.

Εκτέλεση φωτό από Tzeni Tsanaktsidou‎–ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΛαχταριστά κεκάκια με σοκολάτα και καρύδα
Επόμενο άρθροΜήλα Ψητά στο Φούρνο