ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1½ φλιτζάνι αλεύρι από όλες τις χρήσεις
½ φλιτζάνι ζάχαρη
1½ κουταλάκι σούπας μπεικιν παουντερ
1 κουταλάκι σκόνη βανίλιας
½ κουταλάκι αλάτι
½ φλιτζάνι γιαούρτι
3 μικρά αυγά (2 μεγάλα αυγά)
½ φλιτζάνι ηλιέλαιο (οποιοδήποτε άοσμο λάδι)
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΣΟ:
3 κουταλιές μαρμελάδας ανανά (η της επιλογή σας)
1 κουταλιά της σούπας νερό

ΟΔΗΓΙΕΣ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνετε ένα μικρό ταψί και αφήστε το στην άκρη
Ανακατέψτε τα ξηρά υλικά σε ένα μπολ και βάλτε στην άκρη.
Ανακατέψτε μαζί τα υγρά συστατικά σε ένα μπολ μέχρι να αναμιχθούν καλά.
Προσθέστε στα ξηρά υλικά και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν.
Ρίχνουμε στο ταψί και ψήνουμε για 30 έως 45 λεπτά έως ότου βγει μια οδοντογλιφίδα καθαρη απο το κεντρο του κεικ.

Αφήστε να κρυώσει εντελώς.
Ανακατέψτε τη μαρμελάδα και το νερό σε ένα μπολ και βάλτε στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσει και να συνδυαστεί. Βουρτσίστε πάνω από το Κέικ. Σερβίρετε και απολαύστε!
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Το γλάσσο είναι προαιρετικό.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μαρμελάδα της επιλογής σας για να κάνετε το λούστρο.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝτολμάδες Αρμένικοι
Επόμενο άρθροΜία Λουκουμάδες με μέλι στα γρήγορα !