Κέικ μαρμελάδας βατόμουρο

Υλικά

140 g αλεύρι
200 ml. γάλα
1 αυγό
160 γραμμάρια ζάχαρης
100 ml. λάδι
70 g καρύδια (αλεσμένα)
1 μπέικιν πάουντερ
μαρμελάδα βατόμουρου
ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τα υπόλοιπα προϊόντα ανακατεύοντας. Χωρίζουμε λίγο από το μείγμα και ανακατεύουμε με κακάο. Αδειάζουμε σε φόρμα και ρίχνουμε από πάνω λίγη μαρμελάδα βατόμουρου.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να είναι έτοιμο. Αφήνουμε να κρυώσει στη φόρμα, αφαιρούμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚρουασανάκια με τυρί και μαρμελάδα
Επόμενο άρθροΜαλακό cheesecake με κράνμπερι, μέτρια γλυκό, οπότε πρόσθεσα λιωμένη σοκολάτα! 💕