Συστατικά

1/4 φλιτζάνι βούτυρο, μαλακό
1 κούπα ζάχαρη
1 μεγάλο αυγό, σε θερμοκρασία δωματίου
3 μεσαίες ώριμες μπανάνες, πουρέ (περίπου 1-1 / 4 φλιτζάνια)
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
1/2 αλάτι κουταλακιού
1 φλιτζάνι τσιπ σοκολάτας,

Κατευθύνσεις
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 °. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη
μέχρι να αφρατέψει επίσης ρίχνουμε και χτυπάμε το αυγό, τις μπανάνες και την βανίλια.
Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι, σταδιακά ρίξτε
το μείγμα του αλεριού και χτύπησε το στο μίγμα μπανάνας.

 

Ανακατέψτε και 1/2 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας.
Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι 25 εκ. Πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα 1/2 φλιτζάνισοκολάτας. Ψήστε μέχρι μια οδοντογλιφύδα εισαγόμενη στο κέντρο βγαίνει καθαρή, 25-30 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσει σε μία σχάρα.
Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: www.tasteofhome.com

Προηγούμενο άρθροΗ Τυρόπιτα της Θείας απ’ το Χωριό
Επόμενο άρθροΤούρτα Κατασαρόλας…ένα εύκολο γλυκάκι