Καρδούλες Κοτόπουλο στο τηγάνι

Υλικά

1 κιλό καρδιές κοτόπουλου
βούτυρο – περίπου 100 g αγελάδας
δάφνη
μαύρο πιπέρι – αλεσμένο για γεύση
Αλάτι
τριμμένη φρυγανιά – 1 – 2 κ.σ.
σάλτσα σόγιας – 2 κουταλιές της σούπας, προαιρετικά
μαϊντανός ή άνηθος – ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το νερό στο μάτι της κουζίνας και βάζουμε τις καρδιές του κοτόπουλου να βράσουν μαζί με το φύλλο δάφνης και μετά τις στραγγίζουμε.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι (αν χρειάζεται προσθέτουμε άλλη 1 κ.σ.) και περιχύνουμε τις καρδιές του κοτόπουλου.
Αφήνουμε να σιγοβράσει, ανακατεύοντας για περίπου 10 λεπτά.
Τέλος προσθέτουμε τα μπαχαρικά, τη σάλτσα σόγιας και τη φρυγανιά. Ανακατεύουμε για λίγο και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό αν θέλουμε.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜπισκότα με καρύδι και μέλι
Επόμενο άρθροΠατατόπιτα…ίσως είναι η καλύτερη που έχω φτιάξει