Κασερόπιτα 😋😋

Υλικά:

2 φύλλα σφολιάτας
500 γρ.κασέρι τριμμένο
200 γρ.γκούντα τριμμένο
200 γρ.μιξ τυριών

Για την επικάλυψη:
4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
400 γρ.γάλα
Αλάτι,πιπέρι.

Εκτέλεση:

 1) Απλώνω το ένα φύλλο σφολιάτας σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί κουζίνας αφού φυσικά έχει έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Στο μεταξύ έχω τρίψει τα τυριά σε μπολ. Απλώνουμε το μίγμα τυριών στο κάτω φύλλο και το καλύπτουμε με το πάνω.

2)  Χαράζουμε σε κομμάτια την πίτα,και ενώνουμε το κάτω με το πάνω φύλλο στις άκρες. Αφού χτυπήσουμε επί ένα λεπτό τα αυγά με το γάλα,το αλάτι και το πιπέρι,το ρίχνουμε στην επιφάνεια της πίτας και περιμένουμε ένα τέταρτο να απορροφηθεί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς 30-35 λεπτά περίπου. 

Καλή επιτυχία!!!

Κασερόπιτα

Η Συνταγή είνα της κας Ελένης Τσιουκάνη

Προηγούμενο άρθροΑξεπέραστο ορεκτικό με κιμά και μανιτάρια
Επόμενο άρθροΤυροπιτάρια με ανθότυρο, άνηθο και φρέσκο κρεμμυδάκι