Κασερόπιτα χωρίς φύλλο

Μια πεντανόστιμη Κασερόπιτα χωρίς φύλλο για να την απολαύσετε στο πρωινό σας,
ή ως ορεκτικό,ή συνοδευτικό στο τραπεζι σας. Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για μια λαχταριστή κασερόπιτα.

Υλικά

2 ποτήρια νερού φρέσκο γάλα
6 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι χοντρό
50gr βούτυρο μαλακό
5 αυγά
300 φέτα τριμμένη
300 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε στην κατσαρόλα το γάλα ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε στο χαμηλό να πήξει.
Κατεβάζουμε και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο μαλακό ανακατεύουμε να λιώσει και την αφήνουμε να κρυώσει.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τ αυγά και τα ρίχνουμε στην Κρύα κρέμα ανακατεύουμε καλά για να ενσωματωθούν
Τέλος ρίχνουμε φέτα τριμμένη, 300 γραμμάρια κασέρι τριμμένο και μαύρο πιπέρι ανακατεύουμε τοποθετούμε σε ταψάκι 28άρι.
Πασπαλίζουμε με μπόλικο τριμμένο κασέρι ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 50 λεπτά ανάλογα το φούρνο

Κασερόπιτα χωρίς φύλλο

Καλή Απόλαυση

H εκτέλεση είναι της Ελινα Σκλαβου

Προηγούμενο άρθροΣούπερ σπέσιαλ πίτσα🍕🍕
Επόμενο άρθροΣιροπιαστό Ρεβανί με 3 είδη Σοκολάτας!