Κεικ γιαουρτιού με τρούφα

Υλικά

1 κούπα γιαούρτι
1 κουπα ηλιέλαιο
4 αυγά
1 μπεικιν
2 βανίλιες
μια πρέζα αλατι
2 κούπες ζαχαρι
3 κούπες αλεύρι
50 γρμ τρούφα

Εκτέλεση

Στο μίξερ χτυπάω ηλιέλαιο για 2 λεπτά.
Προσθέτω 4 κρόκους αυγών, βανίλια, το γιαούρτι, αλεύρι (φαρίνα πορτοκάλι), αλάτι μπέικιν και τα ασπράδια των αυγών (αφού πρώτα τα έχω κάνει μαρέγκα).
Στην συνέχεια ρίχνω λίγη τρούφα και ανακατεύω απαλά με σύρμα για να πάει παντού.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° στον αέρα 50-55 λεπτά.
Μπορειτε να διακοσμήσετε με αχνη ζαχαρη ή και γλάσσο σοκολάτας

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ: Λένα Αντωνίου

Προηγούμενο άρθροΟνειρικό Χρυσάφι: Γαλακτομπούρεκο Κανταΐφι
Επόμενο άρθροΤυρόπιτα στριφτή με χειροποίητο φύλλο!!!