Συστατικά

200 γραμμάρια cornflakes μελιού

2 x 400g σοκολάτα φουντουκιών

2 x 180 γραμμάρια τυρί κρέμα πλήρες

1 κουταλιά της σούπας φρυγμένα και ψιλοκομμένα φουντούκια

Μέθοδος

Βάλτε τα δημητριακά και  την μισή δοση (2×200γρ) φουντουκιού σοκολάτας ανακατέψτε καλά μαζί με τα cornflakes και να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Πιέστε το μείγμα στη βάση μιας φόρμας διαμέτρου 23εκ.

Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπάτε το τυρί κρέμας μέχρι να λειανθεί, στη συνέχεια ρίξτε  την υπόλοιπη σοκολάτα φουντούκι. Το μείγμα ρίχτε επάνω στη βάση του cornflake, τυλίξτε σφιχτά με μία μεμβράνη προσκόλλησης και παγώστε το τη νύχτα.

Αφαιρέστε από την κατάψυξη 30 λεπτά πριν το σερβίρισμα ή έως ότου μπορείτε να το κόψετε εύκολα με ένα μαχαίρι. Σερβίρετε τα κομάτια τουρτας με φουντούκια πασπαλισμένα. 

Θα κρατήσει στην κατάψυξη  έως και 1 μήνα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροHummus με ταχίνι…
Επόμενο άρθροΕαν δεν ψήσετε αρνάκι…αυτά είναι λουκούμι για το Πασχαλινό Τραπέζι