Κεκάκια Καλαμποκιού!

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας φτιάχνοντας μία διαφορετική συνταγή για Κεκάκια Καλαμποκιού με τυρί φέτα και βούτυρο

Υλικά

2 αυγά
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και μαγειρική σόδα.
5 κουταλιές της σούπας λάδι
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί φέτα
Περίπου 2 φλιτζάνιακαλαμποκάλευρο
Βούτυρο

Εκτέλεση

Χτύπησα τ αυγά με το γιαούρτι, αλάτι και μαγειρική σόδα. Πρόσθεσα λάδι, τριμμένο τυρί, καλαμποκάλευρο.
Ανακατεύεται με πιρούνι, η τελευταία φωτογραφία δείχνει ποια πρέπει να είναι η πυκνότητα. Πλάθετε με τα χέρια σας καρβέλια και τα απλώνετε σε χαρτί ψησίματος. Ένα κομμάτι βούτυρο τοποθετείται πάνω από κάθε καρβέλι σε μια εσοχή που έκανα με το δάχτυλό μου.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να γίνουν.

Η Συνταγή είναι από το Казано честно в кухнята

Οι γαστρονομικές απολαύσεις είναι ατελείωτες! Δοκιμάστε μαζί μας άλλη μία λαχταριστή συνταγή

Κεκάκια Σοκολάτας (Μαφινς)

Συστατικά

3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
6 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κούπες ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι
2 κουταλιές της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
3/4 φλιτζάνι φυτικό λάδι
2 φλιτζάνια κρύο νερό

Οδηγίες

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη και τα υγρά υλικά και ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε τα ξηρά υλικά στο μείγμα και ανακατεύουμε μέχρι να
ενσωματωθούν και να γίνει ένα λείο κουρκούτι. Λαδώνουμε ελαφρά 24 μπολάκια για μάφινς, ρίχνουμε τη ζύμη, ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου
45 λεπτά

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Lia Duchess Windsor

Προηγούμενο άρθροΤηγανιτέλια (τριμμένοι τηγανητοί κολοκυθοανθοί)
Επόμενο άρθροΗ Bασιλόπιτα της Αγιάσου…Μοναδική στο είδος της