Κεκάκια σοκολάτας καρύδας

Συστατικά:

✓90 γραμμάρια αλεύρι
✓70 γραμμάρια ζάχαρη
✓20 ml γάλα
✓100 γρ βούτυρο
✓2 αυγά
✓40 γρ νιφάδες καρύδας
✓1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Σοκολάτα για το εσωτερικό του cupcake

Τρόπος προετοιμασίας:

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το γάλα, το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (αυγά, τριμμένη καρύδα και μπέικιν πάουντερ) και ανακατεύουμε όλα τα υλικά με ηλεκτρικό μίξερ.
Βάλτε μια κουταλιά ζύμη στη φόρμα για μάφιν, μετά βάλτε τα κομμάτια σοκολάτας και σκεπάστε τη σοκολάτα με το μισό κουτάλι ζύμης.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ: Gharib Naeim

Προηγούμενο άρθροΚέικ Πορτοκάλι-καρότο
Επόμενο άρθροΚέικ λεμονιού χωρίς γλουτένη