ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΑ

Υλικά

2 αυγά μικρά
200 γρ ινδοκαρυδο
150 γρ ζάχαρη
40 γρ βούτυρο αγελαδινό λιωμένο

Εκτέλεση

Βάζουμε σε κατσαρόλα τα αυγά χτυπάμε με το σύρμα βάζουμε την ζαχαρη και ανακατεύουμε βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να λιώσει η ζάχαρη βάζουμε λίγο λίγο το βούτυρο ανακατεύουμε βγάζουμε από την φωτιά ρίχνουμε το ινδοκαρυδο ανακατεύουμε να ενσωματωθεί αφήνουμε για λίγο να κρυωσει.παιρνουμε μίγμα σε μέγεθος καρυδιού πλάθουμε σε μπαλάκια και πατάμε λίγο να γίνει πλατύ πιέζουμε λίγο στην μέση βάζουμε 1 κερασάκι κάνουμε σχέδιο από τα πλαϊνά με πιρούνι βάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 β για 20-25 λεπτά.
Σήμερα έκανα μιάμιση δόση. Και το βούτυρο που έβαλα ήταν 90 γρ

ΠΗΓΗ: Πετρινα ΜπαρδανηΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΕύκολη κρέμα βανίλιας με μπισκότα!
Επόμενο άρθροΓλυκό ψυγείου με σίγουρη επιτυχία