Κεφτέδες με σπανάκι

Υλικά:

300 γραμμάρια φρέσκο ​​σπανάκι
100 γρ τυρί τριμμένο
4 αυγά
5 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς.
Σπορέλαιο για τηγάνισμα.

Εκτέλεση:

Πλένουμε τα φύλλα σπανακιού και τα στραγγίζουμε.
Σοτάρετε το σπανάκι σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς να προσθέσετε τίποτα, ανακατεύετε, θα πάρει περίπου ένα λεπτό.
Αφήστε το σπανάκι σας να κρυώσει σε ένα πιάτο.
Μόλις κρυώσουν τα κόβουμε, τα στύβουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ με τα αυγά, το τριμμένο τυρί, την τριμμένη φρυγανιά,
λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε όλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου δέκα λεπτά για να μπορέσει η ζύμη να απορροφήσει καλά τα υλικά καιτα υγρά.
Με τη βοήθεια δύο κουταλιών φτιάχνουμε τους κεφτέδες και τους βάζουμε σε τηγάνι να τηγανιστούν σε καυτό λάδι, γυρίζοντάς τις συχνά, μόλις είναι έτοιμες τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρουμε

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Mi dai la tua ricetta?

Προηγούμενο άρθροΠαραδοσιακά Αμυγδαλωτά Μυτιλήνης
Επόμενο άρθροΕξαιρετικοί Πατατοκεφτέδες σαν τηγανίτες